Monday, April 20, 2009

Natalie Gulbis - golful este un sport sexy?

Dup? ce a pozat pentru un calendar în 2005, Natalie Gulbis este considerat? simbolul LPGA, asocia?ia juc?toarelor profesioniste de golf. Vânzarea calendarului a fost interzis? în timpul US Open, fotografiile fiind considerate “nepotrivite” de c?tre federa?ia american?.

Golful feminin, altadata un sport rezervat doar unei elite, a nceput sa faca ratinguri tot mai mari la televiziunile din SUA. Unul dintre motive este si sportiva a carei galerie o puteti vedea: e Natalie Gulbis, o californianca de-a dreptul fierbinte, care a demonstrat ca talentul nu tine cont de varsta si, mai ales, de frumusete.

Blonda americana de origine letona, golfista Natalie Gulbis surclaseaza sportive celebre pentru prezenta lor constanta in topul celor mai frumoase jucatoare din lume, Sharapova si Hantuchova, in clasamentul intocmit de situl englez sportinghoneys.com.

Sportiva americana, nascuta pe 07 ianuarie 1983, este mai cunoscuta pentru curbele sale si aparitiile in calendare decat pentru performantele din golf.

In ciuda acestui lucru, frumoasa sportiva a castigat anul trecut din sport si contracte publicitare nici mai mut nici mai putin de 2,3 milioane de euro. Natalie Gulbis este prima golfista care a a castigat un top al frumusetii, fapt notat si de americanii de la Daily Sport.

In varsta de doar 23 de ani, Natalie Gulbis a revolutionat golful feminin, devenind una dintre stelele acestui sport. A inceput sa participe la turnee nca de la 14 ani, patru ani mai tarziu fiind deja cunoscuta. Gulbis este unul dintre sex-simbolurile acestui sport sobru, indrazneala sa fiind deseori criticata de partenerele de intrecere sau de conducerea Asociatiei Americane de Golf.

Asa s-a ntamplat si in 2004, cand Asociatia a facut un scandal monstru la aflarea vestii ca Natalie a pozat pentru un calendar sexy. Nu a avut insa ce-i face, pentru ca sportiva aduce rating, publicitate si bani. Singura pedeapsa aplicata a fost interdictia de a-si vinde calendarul la Open-ul American de Golf, lucru care n-a impiedicat-o pe californianca sa inregistreze vanzari record in toata America de Nord, cum spuneam mai sus.

Natalie Gulbis profile

Name : Natalie Gulbis
Date of birth : January 7, 1983
Place of birth : Sacramento, California
College : University of Arizona
Points of Interest : 1998 U.S. Women's Amateur medalist
Height : 5 feet 9 inches

Trivia:
  • 1997 California Women's Amateur Champion
  • Turned pro 2001
  • Tied 3rd at 2001 LPGA Tour qualifying school
  • 2nd in 2002 Rookie of the Year points
  • Natalie is coached by Butch Harmon

sexy picture of natalie gulbis

natalie gulbis in skirt
natalie gulbis professional golfer
natalie gulbis hot shot
natalie gulbis golf gallery
natalie gulbis hot wallpaper
natalie gulbis U.S golfer
natalie gulbis photo
natalie gulbis in fhm
natalie gulbis sex symbol of LPGA.
natalie gulbis hot picture
natalie gulbis woman golfer


Natalie Gulbis - Celebrity Apprentice The Wedding Gowns In Episode 3

Natalie Gulbis On Celebrity Apprentice

No comments:

Post a Comment