Saturday, April 18, 2009

AURA of David Beckham - Terminator

David Beckham a pozat pentru ultima reclama Motorola intr-un colaj de muschi si otel, marca Terminator.
Dezbracat pana la brau, fotbalistul si-a aratat muschii intr-o imagine in care este impratit in doua intre jumate om si jumate robot, avand un ochi in lumina rosie. Campanie producatorului de telefonie Motorola pentru modelul Aura a fost fotografiata in Milan.
Mie imi plac si ceasurile vechi, clasice, asa ca un telefon care-si expune in felul acesta mecanismele si e in acelasi timp si foarte stilat e cu adevarat extraordinar. Motorola pare ca vine mereu cu ceva diferit, un concept pe care nimeni nu l-a mai abordat, si asta au facut si in cazul Aura“, a declarat David Beckham.

"Motorola Aura este promovat ca un accesoriu de lux. Fabricarea modelului dureaza cel putin doua saptamani, timp necesar asamblarii a peste 700 de componente individuale. Corpul sau este sculptat manual si este acoperit cu o lentila de safir, iar ecranul este circular, o premiera pentru telefoanele mobile."

Ideea din spatele campaniei de poztionare este strans legata de faptul ca pate exista o armonie intre functiile corpului uman si tehnologie.
Executia este inspirata din seria Terminator(mai ales din Terminator 3), David Beckham fiind ilustrat in postura de cyborg, piele albastra, prin care circula semnale electrice, in timp ce tine in mana noul Aura.
Targetul pare sa fie unul preponderent feminin, lucru usor de observat din alegera puratorului de imagine - cyborgul David Beckham - sex-simbol consacrat. Mai mult decat atat, fotbalistul apare dezbracat in partea de sus a corpului, in combinatie cu telefonul Aura, ceea ce ataseaza o nota de sexualitate unui echipament dealtfel destul de compact si care nu te duce cu gandul spre asta.

Tot in cercurile de advertising, se vorbeste despre faptul ca Beckham alege din nou sa faca reclame pe jumatate dezbracat, in postura de Terminator - care se tot intoarce(cam ca el , asa), profitand de entuziasmul din jurul lansarii noului "episod" din Terminator.



...

Acdg-beckham-aura-02Acdg-beckham-aura-03

Acdg-beckham-aura-04Acdg-beckham-aura-05

Acdg-beckham-aura-06Acdg-beckham-aura-07

Acdg-beckham-aura-08Acdg-beckham-aura-09

Acdg-beckham-aura-10Acdg-beckham-aura-11

Acdg-beckham-aura-12Acdg-beckham-aura-13

Acdg-beckham-aura-14Acdg-beckham-aura-15

Acdg-beckham-aura-16Acdg-beckham-aura-17

Motorola AURA

Motorola AURA and Nokia 8800

Motorola AURA

No comments:

Post a Comment